Hoe blijf je de administratieve stroom de baas? Opvolging van correspondentie, klassement, verslaggeving,… neem ik graag van jou uit handen. Projectgebonden items opvolgen, zoals een mailing versturen, interviews afnemen en/of uitschrijven zijn mogelijk.

Even ondergesneeuwd door de administratie binnen jouw bedrijf, dienst of gewoon bij je thuis? Als virtueel assistent help ik je graag weer op de administratieve snelweg. Een logische structuur aanbrengen en hoofd- en bijzaken scheiden, zorgen al voor een eerste verheldering. Of het nu gaat over e-mails, reacties op sociale media of papierwerk, met vereende krachten raakt de achterstand snel weggewerkt. Zo krijg jij weer meer tijd om je te concentreren op je core-business of gewoon om te doen waar je écht zin in hebt.

Een virtueel assistent doet meer dan administratieve ondersteuning verlenen. Zo maak ik afspraken voor vergaderingen, neem ik interviews af die ik samenvat in een wervend rapport of (pers)artikel en schrijf ik de basis voor offertes.

Als ondernemer stop je waarschijnlijk veel tijd in het schrijven van offertes. En maar goed ook, want de veeleisende klanten van vandaag hebben nood aan glasheldere informatie om hun aankoopbeslissing op te baseren. Op basis van een korte intake help ik jou met het schrijven van aantrekkelijke en directe offertes. Ook voor complexere projecten als antwoord op openbare aanbestedingen, schrijf ik op basis van het aangeleverde bestek en de informatie die jij aanlevert een passende offerte.