Joactive Projects is er voor iedereen, dus ook voor jou.
We bieden diensten aan voor zowel particulieren, bedrijven, organisaties als overheden.

Overheden
Communiceren als overheid doe je door rekening te houden met diverse invalshoeken en vanuit verschillende stakeholders. Ook de ontvanger kan complex zijn. Niet enkel de burger, maar ook de overkoepelende overheid en/of opdrachtgever en interne medewerkers moeten duidelijk en gestroomlijnd worden geïnformeerd. Joactive Projects heeft ervaring met communicatie en marketing van en voor lokale, regionale en Vlaamse overheden.

Bedrijven en organisaties
In jouw bedrijf of organisatie wil je jouw klanten, leden, personeel, aandeelhouders, sponsors,… zo goed mogelijk op de hoogte houden van jouw activiteiten. Joactive Projects bekijkt samen met jou welke kanalen best geschikt zijn om jouw doelgroep(en) te bereiken. Daarna geven we als copywriter de inhoud vorm zodat elk bericht professioneel en to-the-point bij de ontvanger terecht komt.

Particulieren
Wanneer je het gevoel krijgt geen ruimte meer te hebben voor jouw persoonlijke levensstijl, is het tijd om Joactive Projects in te schakelen. We helpen je in de eerste plaats met administratie en organisatie. Een drukke mama/papa, gedreven vrijwilliger of geëngageerde mantelzorger? Uit persoonlijke ervaring weten we dat timemanagement en de juiste inzichten de orde herstellen en rust brengen.